Fristen for å søke studieplass til høsten gjennom Samordna opptak gikk ut den 15. april. Men dersom du ikke rakk fristen, er det likevel ikke nødvendig å stresse.

Ved Noroff har vi nemlig løpende opptak. Det betyr at vi ikke har faste søknadsfrister, men følger prinsippet «førstemann til mølla». Det vil si at så langt det er ledige plasser, kan du søke – og bli tilbudt – studieplass når som helst.

Noroff har studier på både fagskole- og høyskolenivå. Vi har campuser i Oslo, Bergen, Kristiansand og Stavanger, og vi tilbyr de fleste studiene på nett også.

Enda viktigere er at alle studiene våre er yrkes- og fremtidsrettede. Vi erkjenner at arbeidslivet er i kontinuerlig endring. De som vurderer studier nå, kommer til å jobbe i et helt annet arbeidsliv enn det vi kjenner i dag.

Derfor har alle studiene våre et digitalt DNA som sikrer deg kompetansen du trenger for å være forberedt til fremtidens arbeidsliv.

Greit, greit. Nok om det. Så hvilke studier tilbyr Noroff?

1) Frontend-utvikling

Er du kreativ, litt teknisk anlagt og har sans for god design, er sjansen god for at frontend-utvikling er studiet for deg.

Utdanningen gir deg kompetanse i både programmering og design, og du får jobbe med å utvikle nettsider og apper.

Arbeidsmarkedet skriker etter frontend-utviklere, så det bør være gode muligheter for jobb etter studiene.

Les mer om utdanningen her.

2) Bachelor i applied data science

Er du over middels interessert i datamaskiner og teknologi? En bachelor i applied data science gir deg uvurderlig kompetanse i programmering, databehandling, kunstig intelligens og maskinlæring. Dette er områder som kommer til å forme fremtiden på en rekke uforutsigbare måter.

Les mer om utdanningen her.

3) Digital markedsføring

På få år har store deler av markedsføringen gått fra aviser, fjernsyn og radio til internett og sosiale medier. Det er en stor fordel for generasjonen som har vokst opp med disse verktøyene og skal utdanne seg nå.

Dette ettårige studiet lærer deg de viktigste verktøyene for målrettet markedsføring på nett.

Les mer om utdanningen her.

4) Grafisk design

Er du kreativ og har et blikk for det visuelle? Ønsker du å jobbe med strategisk design, illustrasjon, foto, web og motion design?

Grafisk design er en svært praktisk utdanning hvor du jobber med visuell kommunikasjon. Etter denne utdanningen kan du blant annet jobbe i design- og reklamebyråer, i bokbransjen, innen film og TV, i et magasin eller i motebransjen og i en lang rekke organisasjoner innen kultur og næringsliv.

Les mer om utdanningen her.

5) Digital prototyping

Er du glad i å lage ting, samtidig som du har en interesse for teknologi og mekanikk? Da kan digital prototyping passe for deg.

Utdanningen gir deg praktiske ferdigheter innen 3D-printing og mekanisk og konseptuelt design. Med en utdanning innen digital prototyping vil du samarbeide med ingeniører og produktutviklere for å lage fremtidens produkter.

Les mer om utdanningen her.

6) Filmproduksjon

Ønsker du å jobbe med film- og TV-produksjon, kan dette toårige studiet være perfekt for deg.

Du får fordype deg som produsent, regissør, manusforfatter, fotograf eller klipper. Faglærerne ved Noroff har vunnet en rekke priser for sitt filmarbeid og har et stort nettverk i bransjen.

Det kan gå kort tid fra utdanning til suksess. Tidligere Noroff-studenter fikk kortfilmen sin akseptert av filmfestivalen i Cannes i fjor.

Les mer om utdanningen her.

7) Lyd- og musikkproduksjon

Vil du jobbe som musikkprodusent? Da kan denne toårige utdanningen være noe for deg.

Musikkbransjen har gjennomgått fundamentale endringer de siste ti årene. Kompetansen som kreves av dagens musikkprodusenter er bredere enn noen gang, og dette reflekteres i studiene ved Noroff.

Her får du en lydteknisk og musikkfaglig utdanning, og du får tilgang til dyktige faglærere, studiolokaler og godt produksjonsutstyr.

Les mer om utdanningen her.

8) 3D-studier

Noroff tilbyr ett- og toårige utdanninger innenfor 3D-studier.

Du kan velge blant studier i visuelle effekter, 3D design og animasjon, 3D spilldesign og 3D filmproduksjon.

9) Digital etterforskning

Er du analytisk og interessert i data og teknologi? Da er en bachelorgrad i digital etterforskning et spennende alternativ.

Studenter fra dette studiet har blant annet fått jobb som spesialetterforsker i politiet ogjobber med datasikkerhet i privat næringsliv.

I dette studiet utvikler du en grundig metodisk tilnærming til å sikre, analysere og etterforske digital kriminalitet. Du vil også oppnå nødvendige ferdigheter rundt risikovurdering og sikring av digitale miljøer.

Les mer om utdanningen her.

Noroff har lokaler i Oslo, Bergen, Kristiansand og Stavanger. De fleste studieprogrammene er i tillegg tilgjengelig som nettstudier. Alle studiene er godkjent for lån og stipend i Lånekassen.

Få en oversikt over hele vårt studietilbud her!