Disse spillene kommer nok ikke til å gjøre underverker for produktiviteten din, men er reddende engler når du sårt trenger et avbrekk.

Har du en halvtime å slå ihjel, eller kanskje bare fem minutter? Her er sju spill som både er svært morsomme og veldig kjappe å komme i gang med.

7. Icy Tower

Mang en skoletime på datarommet har blitt ødelagt av dette spillet. Det er fartsfylt, morsomt – og kan være fryktelig vanedannende.

Målet med spillet er å komme seg opp et tilsynelatende evig høyt tårn mens du plukker bonuspoeng ved å gjøre høye hopp. Bare pass på så du ikke faller ned!

Spill Icy Tower her!

Icy Tower

6. Bubble Trouble

Spill alene eller med en venn, Bubble Trouble funker bra uansett. Her skal du skyte sprettende baller, som så deler seg og deler seg. Læringskurven er bratt, og plutselig har en time forsvunnet!

Spill Bubble Trouble her!

5. Blobby Volley 2

Dette er en klassiker i tospiller-verdenen. Spill mot en venn eller mot datamaskinen, Blobby Volley 2 er et svært intenst spill som finner sted på sandvolleyballbanen.

Spill Blobby Volley 2 her!

4. Agar.io

Dette multiplayer-spillet foregår på en bane som ligner på en petriskål, mens du og alle de andre spillerne er små celler som beveger på seg. Målet er å vokse ved å spise mindre celler og små pelleter, mens du unngår cellene som er større enn deg.

Spillet ble skapt av en 19 år gammel utvikler fra Brasil i 2015, og har siden tatt verden med storm.

Spill agri.io her!

Agar.io

3. Doom

Ja, du kan fortsatt mulig å spille Doom, og det tar deg under ett minutt å komme i gang. Og ja, den gode, gamle klassikeren er fortsatt like nervepirrende å spille.

Dersom du ikke spilte Doom i din barndom, kan vi røpe at du løper rundt på en base på Mars, og i dens mange kriker og kroker vil du støte på en rekke skrekkelige demoner.

Dessverre (eller heldigvis?) støtter spillet kun bruk av tastaturet, så i tillegg til mye gøy får du altså en historisk leksjon i hvordan skytespill pleide å fortone seg

Spill Doom her!

2. Fleeing The Complex

Strategispillet Fleeing the Complex er et av de best rangerte spillene på den gigantiske spillesiden Crazy Games. Målet er å rømme fra fengsel, en halsbrekkende reise der du må ta mange viktige valg på sparket. Hva skal du gjøre, hvilken vei skal du gå og hvilke redskaper skal du bruke?

Det tar litt tid å forstå spillet, men grafikken er nydelig og historiefortellingen er enestående. Anbefales!

Spill Fleeing The Complex her!

1. Achtung Die Kurve

Dette er en virkelig godbit. En slags multiplayer snake der du og vennene dine – opptil seks stykker på samme tastatur! – prøver å unngå veggene og hverandre. Lykke til!

Spill Achtung Die Kurve her!

Achtung Die Kurve

Interessert i spill?

Hos Noroff kan du velge blant en rekke teknologiske og fremtidsrettede studier. Du kan blant annet velge mellom Interaktive medier – spill og 3D spilldesign.

Noroff har løpende opptak og tilbyr nettstudier i tillegg til våre studiesteder i Oslo, Bergen, Kristiansand og Stavanger.