Vi gjennomlever vår første mandag denne høsten UTEN en «Game of Thrones»-episode. Og vissheten om at vi kanskje må vente helt til 2019 før vi får fortsettelsen, får oss til å føle oss litt sånn her:

Om du skulle være som oss – geekete med alvorlige abstinenser – så er det likevel noe du kan gjøre for å døyve smertene av denne blåmandagen.

For det som er like kult som å se historien utfolde seg, er å se hvordan serieskaperne har fått Westeros til å komme til liv.

Først og fremst vil vi anbefale å sette av 14 minutter og se minidokumentaren nedenfor – fra bak kamera til en av de mest episke scenene fra sesong sju.

Nemlig det såkalte «Loot Train Attack», hvor Daenerys for første gang virkelig får Lannisterene til å pisse litt i buksa:

Ellers kan det også – i alle fall for oss spesialeffektinteresserte – være kult å se gjennom showreelsa fra sesong sju. Her viser VFX-studioene oss hvordan hærene i «Game of Thrones» ikke hadde hatt så mye slagkraft om det ikke hadde vært for effektene …

Har du lyst til å jobbe med visuelle effekter i film og TV?

På Noroff sine VFX-studier lærer du å jobbe profesjonelt med VFX innen spennende fagområder som 3D, animasjon, rotoscoping, tracking, retusjering og compositing. Studiet på Noroff fokuserer på praktisk, teknisk og skapende kompetanse relatert til et aktivt utøvende yrkesliv i bransjen.

Undervisningen starter på grunnleggende nivå, og det er ikke behov for spesialisert utdanning utover det formelle opptakskravet.

Etter endt utdanning har hver enkel student opparbeidet seg en sterk VFX-portefølje.